VARDAGSLYDNADSKURS (Startar 25/10)

Kursen är fulltecknad.

En kurs där fokus är att lära dig och hunden de vardagliga färdigheterna alla behöver. Vi uppnår detta genom att använda oss av positiva belöningar, målet är att utveckla en bra relation mellan dig och din hund. Kursen bygger på teori, diskussioner och praktisk träning i olika miljöer.

Kursinnehåll
Lära oss att lära hunden göra det vi vill att den ska göra. Tex kontakt, leka, sitt, ligg, stanna kvar, komma när vi ropar, gå fint i koppel, hantering mm. Vi kommer prova på "nosaktiveringar" som spår och nosework. Helt enkelt en fortsättning på vad ni lärde er på valpkursen. Vi går även igenom lagar och regler vi hundägare bör känna till. Plus information om Brukshundklubbens hundsporter och aktiviteter utöver dem ni kommer få prova på.

Instruktörer
Björn Rosenberg & Anna Falck (SBK-certifierade valp och allmänlydnadsinstruktörer)

Max 10 deltagare
(Vi ser helst att det inte är mer än två familjemedlemmar per hund)