Allmänlydnad

Kursbeskrivning
På denna kurs kommer vi att gå igenom vad som är ”nödvändigt kunnande för hundägare” – vad du behöver för att få en bra relation till din hund och grunderna till en välfungerande vardag tillsammans. Vi kommer bland annat att gå igenom belöningsträning, kontakt och följsamhet, gå fint i koppel, inkallning, hundmöten och mycket mer! Är din hund yngre än sex (6) månader så rekommenderar vi att ni istället går en valpkurs. Kursen innehåller både praktik och teori.

Instruktör
Amanda Åsén, Certifierad valp- och allmänlydnadsinstruktör via SBK. Har hållit flertalet kurser och privatlektioner för hundägare under åren. Tränar och tävlar rottweiler i bruks, tävlingslydnad samt IGP.

Antal tillfällen: 5
Datum & tid: Tisdagar 2, 9, 16, 23 april samt måndag 29 april alla tillfällen kl 18-19.30
Förkunskaper: Inga. På den här kursen jobbar vi med kopplad hund.
Pris: 1335 kr + medlemskap i Väsby Brukshundklubb
Medlem: För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben. Läs mer om medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/