Spårdag för bruksspårekipage med Malin Fahlen

Kursbeskrivning

Kursen riktar sig till dig som kommit en bit i din spårträning. Träningen individanpassas och i anmälan berättar du om dig och din hund samt vad ni behöver hjälp med/vill utveckla. Utifrån det kommer instruktören att förbereda ett antal övningar som passar just dig och din hund. Tävlar du i bruksspår och vill vidareutveckla din hunds spårarbete? Oavsett om du befinner dig på appell eller elitnivå är då detta dagen för dig!

Om instruktören
Klubben har bjudit in Malin Fahlen att hålla en spårdag för medlemmar i Väsby BK. Malin kommer från Vällingby BK och har deltagit på SM i spår de senaste åren. 2017 blev hon 4:a tillsammans med sin aussie Vegas. Malin är duktig på att hitta kreativa lösningar och göra spårträningen rolig och utmanande för både hund och förare!

Plats: Väsby Brukshundklubb
Antal tillfällen:
Timmar:
Kursen omfattar 9 studietimmar á 45 min
Datum o tid:
6 april kl 9-17
Pris:
700 kr + medlemskap i Väsby Brukshundklubb
Medlem:
För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben. Läs mer om medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/