Denna kursen är ändrad till att vara två dagar. Möjligheten att deltaga både ena eller båda dagarna finns.

Den 9-10 maj kommer Lena Kerje till oss för att hålla kurs i bruks- och tävlingslydnad

Lena Kerje har en lång meritlista både inom Bruks, lydnad och jaktträning. Lena tävlar i dagsläget med sina Jaktcocker och jaktspringer. Lena har även haft Working Kelpies och Beacuron tidigare. Lena har lång erfarenhet som hundtränare och instruktör. Lena har deltagit på flera mästerskap både inom bruks och lydnad.

Lena beskriver sin hundträning som:
I min träning brinner jag för positiv träning då jag anser att hund som aldrig behöver fundera på eventuell bestraffning vågar satsa fullt ut och därav i längden blir en bättre tävlingshund, samt att det är ett så mycket roligare sätt att träna. Jag tycker hundträning och fram för allt inlärningen är enormt spännande. Att utvecklas tillsammans med sin hund är bland det roligaste som finns. Alla hundar och förare är olika och det är viktigt att se till varje individ och lägga träningen därefter. Det finns så många olika sätt att träna sin hund på och nya vägar till målet upptäcks hela tiden. Det gör att hundträning aldrig blir tråkigt. Träna rätt och du har en hund som ställer upp och gör sitt bästa i alla lägen - för att det är så himla kul!

Instruktörer: Lena Kerje

Antal tillfällen: 2

Antal deltagare: 6

Antal åhörare: 6

Datum och tid: Måndag den 9 maj kl. 10.00-17.00 Tisdag kl 09.00-16.00 Det går även bra att anmäla sig till en utav dagarna men de som vill gå båda dagarna kommer bli prioriterade.

Pris för deltagare med hund: 1300/dag - totalt 2600kr båda dagarna + medlemskap i Väsby Brukshundklubb

Pris för åhörare utan hund: 150/dag + medlemskap i Väsby Brukshundklubb

Pris för deltagare med hund: 1300:-/dag + medlemskap i Väsby Brukshundklubb

Pris för åhörare utan hund: 150:-/dag + medlemskap i Väsby Brukshundklubb

Medlemskap: För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben och därmed får du ta del av de förmåner klubben har. Läs mer om medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/

Inställt! Detta kommer erbjudas igen senare i höst.

Sökträning med Lena Kerje hos Väsby Brukshundklubb

Den 10 maj kommer Lena Kerje till oss för att hålla en dag i sökträning.

Lena Kerje har en lång meritlista både inom Bruks, lydnad och jaktträning. Lena tävlar i dagsläget med sina Jaktcocker och jaktspringer. Lena har även haft Working Kelpies och Beacuron tidigare. Lena har lång erfarenheter som hundtränare och instruktör och har deltagit på flera mästerskap både inom bruks och lydnad.

Lena beskriver sin hundträning som:

Instruktörer: Lena Kerje