Maximera uthålligheten inför tävling med
Jessica Johansson från GameOnPuppy

den 17 oktober kl 18-21:00 på Väsby BK

Jessica arbetar sedan 2004 heltid med hundar och arbetar nu endast som instruktör i sitt företag GameOnPuppy. Jessica har tävlat i SM 2014 och 2015 med Border collien Riva samt har även en Kelpie, Malinois och Sheltie hemma i flocken. Jessica tränar själv främst inom lydnad och bruks. Jessica är en väldigt uppskattad instruktör och föreläsare som arbetar med att finna ett samarbete med hunden på plan.

Jessicas egna ord om föreläsningen hon kommer hålla hos oss:
”Den här föreläsningen handlar om hur jag lägger upp träningen för att göra hunden riktigt uthållig så den orkar gå länge utan att det kommer någon belöning, både i specifika grundövningar, i momenten, genom överträning och hur jag målmedvetet jobbar med kedjor och sociala belöningar. Jag pratar om hur jag får hunden och mig själv att tycka tävling känns lätt, hur jag håller energin hos hunden uppe och hur jag jobbar med balans och fokus i tävlingsprogrammet.”

Anmäl dig till föreläsningen via länken nedan, 250 kr för 3 timmar inklusive fika. Till och med den 31 augusti har Väsby Brukshundsklubb medlemmar företräde, sedan släpps eventuella resterande platserna till medlemmar i övriga brukshundsklubbar.

Heidi Penttilä 4 februari kl 18.00-20.30

Mentalföreläsning ”Create your own sunshine”

Som funktionärsvård har vi lyckats boka in Heidi Penttilä den 4 februari kl 18.00-20.30. Boka redan nu in kvällen i din almanacka och anmäl dig i den inbjudan som kommer ut i början av nästa år.

Heidis stora passion är hundträning samt agility och hon har de senaste tre åren representerat svenska agilitylandslaget. År 2017 kvalade hon in tre hundar i landslaget. Förutom tävlingsframgång har hon även gått flera långa utbildningar i Finland inom agility där stor vikt har lagts på mentalträning. Under kvällens gång delar hon med sig av sina egna erfarenheter, hur man tränar fram sin mentala styrka men kommer även låta deltagarna göra konkreta övningar. Mentalträning är som vilken annan träning, man behöver träna på det för att utvecklas.