Heidi Penttilä 4 februari kl 18.00-20.30

Mentalföreläsning ”Create your own sunshine”

Som funktionärsvård har vi lyckats boka in Heidi Penttilä den 4 februari kl 18.00-20.30. Boka redan nu in kvällen i din almanacka och anmäl dig i den inbjudan som kommer ut i början av nästa år.

Heidis stora passion är hundträning samt agility och hon har de senaste tre åren representerat svenska agilitylandslaget. År 2017 kvalade hon in tre hundar i landslaget. Förutom tävlingsframgång har hon även gått flera långa utbildningar i Finland inom agility där stor vikt har lagts på mentalträning. Under kvällens gång delar hon med sig av sina egna erfarenheter, hur man tränar fram sin mentala styrka men kommer även låta deltagarna göra konkreta övningar. Mentalträning är som vilken annan träning, man behöver träna på det för att utvecklas.