Tävlingslydnad mot klass 3 med Michelle Holmlund

Kursbeskrivning:

Kursen individanpassas och kurstiden delas mellan deltagarna. Utifrån dina egna önskemål får du möjlighet att utveckla redan färdiga moment eller lägga goda grunder för momenten i klass 3.

Om instruktören:

Michelle har de senaste åren framgångsrikt tävlat i lydnad och med sina border collies Kellie och Peak. Båda hundarna har varit med i landslagstruppen och tillsammans med Peak deltog Michelle i lydnads VM 2018 med stor framgång. Michelle tävlar med höga ambitioner men ser det magiska i att bygga solida grunder med högt engagemang i förare och hund.

Timmar: Kursen omfattar 7 studietimmar á 45 min
Plats: Väsby Brukshundklubb

Datum o tid: Onsdag 1 maj kl 9-17
Förkunskaper: Kursen riktar sig till dig med tävlingsambitioner i de högre lydnadsklasserna.
Pris: 1200 kr + medlemskap i Väsby Brukshundklubb
Medlem: För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben. Läs mer om medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/


Tävlingslydnad – mot Startklass

Kursbeskrivning:
För dig som vill börja träna tävlingslydnad och kanske satsar på att tävla Startklass. Vi går igenom och tränar samtliga moment i Startklass, jobbar med bl a belöningshantering, störningsträning, startrutiner. All träning sker med positiva inlärningsmetoder och vi bygger en bra belöningsbank. Kursen omfattar både praktik o teori.


Instruktör
Tina Bihlar. Certifierad Hundinstruktör via Hundens Hus. Pågående utbildning till hundpsykolog. Hon har två egna hundar och tävlar i rallylydnad, lydnad och apportering.


Antal tillfällen: 5
Timmar: Kursen omfattar 10 studietimmar á 45 min
Plats: Stockholms Hundsportcentrum (inomhus), www.stockholmshundsportcentrum.se

Datum o tid: Lördagar 12/1, 19/1, 9/2 i hallen Pluto, 26/1, 2/2 i hallen Snobben, alla tillfällen kl 12-13.30

Antal platser: Max 6 st deltagare

Förkunskaper: God vardagslydnad, hunden bör kunna jobba utan koppel.

Pris: 1900 kr + medlemskap i Väsby Brukshundklubb

Medlem: För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben. Läs mer om medlemskapet här: https://vbk-1806.webnode.se/medlem/

Sista anmälningsdag: 18 december 2018