Bästa starten, kursstart 19/3

Kursbeskrivning
En kurs som passar valpen eller den unga hunden likväl som den äldre som behöver förbättra eller repetera grundträningen. Fokus ligger på att lägga stabila grunder för att senare kunna utveckla och finslipa detaljer. Tillsammans med hunden bygger vi upp ett belöningssystem som kommer att vara användbar i all framtida träning tillsammans. Under kursen kommer vi förutom att lära in alla användbara grundövningar samt moment att arbeta med:

• Fylla luft i alla tre ballonger - Engagemang - Tävlingsträning - Moment
  • Dela upp träningen i små steg.
  • Hunden ska tigga om att träna - inte du!
  • Gå banor i varje träningspass.

Vi kommer att arbeta utifrån boken Bästa Starten av Maria Brandel och Siv Svendsen och antingen införskaffas boken själv eller kan den köpas för självkostnadspris av Väsby Bk! För att få ut så mycket som möjligt på kurstillfällena så krävs en hel del egen träning mellan varje kurstillfälle.

Instruktör: Ann-Margret Karlström, am.karlstrom@live.se

Förkunskaper: Valpkurs

Datum och tid: Kursen genomförs under 6 tillfällen med start fredag 19 mars kl 14.00-16.00 därefter 26 mars, 9 april, 16 april, 23 april samt 7 maj.

Pris: 2100 kr + medlemskap hos Väsby Brukshundsklubb. OBS! Boken ingår inte i kursavgiften!

För att gå en kurs i Väsby Brukshundsklubb måste du vara medlem i klubben och därmed ta del av de förmåner klubben har Läs mer om Medlemskapet: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/