Jessica Johansson från GameOnPuppy kommer till oss 10–11 oktober för en heldag i Brukslydnad och en heldag i Lydnad.

Jessica Johanssons beskrivning av sig själv:
Jag älskar att träna, tävla och coacha andra hundägare till framgång oavsett om det gäller tävling, vardagslydnad eller problemlösning. Min filosofi är att hundträning ska vara rolig och lekfull, jag tränar med positiva effektiva metoder.

För 25 år sedan började mitt hundintresse ta fart på riktigt, jag fick på nåder börja träna och tävla en av familjens erfarna Schäfer, klarade jag detta skulle jag få min helt egna Schäfervalp och resten är historia. Jag har jobbat heltid med hundar sedan 2004 drev då hundpensionat, hunddagis, mobilt hunddagis och hundkurser. Har också i samarbete med polisen tagit hand om ett antal omhändertagna hundar innan de slussats till nya hem. Nu satsar jag enbart på hundkurser, utbildningar, fortbildning för instruktörer, läger, föreläsningar och har dessutom många externa uppdrag varje år. Mitt mål är att ständigt utvecklas, bli bättre och ha sjukt kul efter vägen.
Jessica kommer dessutom hålla en ny föreläsning hon utvecklat för oss 29 maj om att bli en bättre hundtränare. Håll utkik för mer information kommer!

Anmälan för heldag i brukslydnad 10 oktober
Kursavgift: 1800 kr.
Max 6 platser.

Åhörarplats 500 kr
Max 4 platser.

Medlemmar har företräde till 31 augusti.

För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben. Läs mer om förmånerna och medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/

Anmälan för heldag i Tävlingslydnad 11 oktober
Kursavgift 1800 kr.
Max 6 platser.

Åhörarplats 500 kr.
Max 4 platser.

Medlemmar har företräde till 31 augusti.