Apporteringskurs från boken "Apportering till vardag och fest"

Vill du lära din apporterande eller stående fågelhund grunderna i apporteringsarbete med mjuka metoder, eller vill du bara lära din hund att apportera inför framtiden?

Då ha du chansen nu att under två heldagar träna i grunderna inom apporteringsarbetet och få tips hur du arbetar vidare för framtiden.Apporteringskursen utgår från boken "Apportering till vardag och fest" som är skriven av Elsa Blomster och Lena Gunnarsson. Instruktör är Anna Gillisdotter som går en instruktörsutbildning inom ämnet. Anna har tränat och tävlat hund större delen av sitt liv, och har sedan 17 år tillbaka retriever som hon tränar och tävlar apportering med. Att lägga en god grund i apporteringen är viktigt för Anna och det skapar även en god relation med din hund.

Kursen kommer att ge dig både individuella och grupptips där teori och praktik blandas. Kursen hålls två heldagar på Väsby Brukshundsklubb.

Instruktör: Anna Gillisdotter

Datum och tid:
Kurstillfälle 1: 5/6 Kl. 9-15 inklusive lunchpaus.
Kurstillfälle 2: 12/6 Kl. 9-15 inklusive lunchpaus.

1800 kr + medlemskap i Väsby Brukshundklubb
För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben. Läs mer om medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem