Välkommen till kursen kom i form med din hund!

Gratis prova på kurs för alla hussar och mattar med hundar.

En kurs för att hålla sig och sin hund pigga och friska.

Vi kommer att berätta och visa olika övningar för att träna balans, koordination och styrka. Träningen kommer att vara individuellt anpassad efter husse/matte och er hund.

Hunden ska kunna vistas bland andra hundar och människor, och vara minst 1 år.

Utrustning: godis, vattenskål, leksak, koppel (ej flexikoppel)

Plats: Väsby brukshundklubb

Anmälan till eriks.epost1@gmail.com senast

Tid: 4 september ´kl 10.00-11.30

Kläder efter väder

Instruktörer Erik och Valeria som har denna kurs som en del av SBK.s utbildning till friskvårdsinstruktörer.

Varmt Välkomna!

Friskvårdskurs

Är du hundägare och över 55, då har vi kursen för dig!

På denna prova-på-kurs kommer vi tillsammans med våra hundar testa på cirkelträning.

Vi kommer att träna styrka, balans och koordination

Övningarna är anpassade till era individuella behov så det passar både dig som är ovan och dig som redan är igång med din träning.

Att träna styrka, balans och koordination blir allt viktigare med åren, och att träna med andra ekipage är både roligt och  inspirerande! Även våra hundar behöver fysisk träning för att må bra och undvika att skada sig.

Att träna tillsammans med sin hund är dessutom roligt och stärker ert samarbete, kursen betonar vikten av friskvård för både kropp och sinne.

Den här prova-på-kursen är den del i Svenska Brukshundsklubbens utbildning för blivande friskvårdsinstruktör. Kursledare är Sara Alfredsson och Eva Åberg.

Du och din hund är varmt välkomna!

Var: Väsby Brukshundklubb

När: 4 september 2022 kl. 12.00 - 13.30