Viltspår, kursstart 28/3

Att träna sin hund att spåra är både roligt och nyttigt. Alla hundar uppskattar nosarbete och de flesta tycker det är spännande att sniffa i skogen efter djur.

Kursen är på 4 tillfällen, varannan vecka så att ni hinner träna lite på egen hand/tass mellan tillfällena. Du får lära dig hur man lägger spår, hur ett viltspårprov går till, varför det är viktigt att det finns eftersökshundar och mycket mer. Vi lägger spår tillsammans åt hundarna. Medan vi väntar på att det ska ligga till sig så har vi teori om viltspår och eftersök samt äter lunch och har trevligt ihop.

Efter kursen kommer den som vill att kunna gå ett Anlagsprov (ingår ej i kursavgiften).

Instruktör: Teresa Olofsson

Datum: söndagar 28/3, 11/4, 25/4 och 9/5

Tid: klockan 10-14 ca

Pris: 2 300 kr/ekipage inkl rejält fika för husse/matte, och det som hör till spårningen (klöv och blod)

Läs mer om medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/

Vid frågor maila hus@vasbybrukshundklubb.se

Välkommen med din anmälan!