Öppen träning fr o m 7/4 2021

Nu startar vi upp de populära ”öppna träningarna” på onsdarkvällar igen fr o m 7/4. Dessa kvällar är helt kursfria och utan kostnad för dig som är medlem.

En av klubbens sektorer ansvarar för kvällens tema t ex rallylydnad, agility, tävlingslydnad m m där du och din hund kan komma och prova-på med kunnig personal på plats. Självklart kan du träna vilken gren som helst på egen hand. Stugan är öppen och träningsredskap finns att låna (t ex apporter, rallyskyltar och koner) alldeles innanför dörren till klubbstugan.

Vissa veckor förekommer skotträning kl 18-18.45 om inget annat meddelas på klubbens medlemsgrupp på Facebook. När skylten ”Skotträning pågår” vid nedgången till klubben är borta är skotträningen slut.

Den sektor som håller i öppna träningen ansvarar för att:

• stugan hålls öppen mellan kl 19-20 (ibland även från kl 18) så att träningsredskap kan lånas
  • bemöta och ta hand om ev nya medlemmar så att de känner sig välkomna
  • veckans tema och tider läggs ut på Facebook några dagar innan
  • inga kurser hålls på onsdagar utan du kan träna precis vad du vill

Klicka på nedanstående knapp så får du info om veckans tema.