Öppen träning onsdagar kl 19-ca 20

Skotträning onsdagar kl 18-18.45

På onsdagar, under vår och höst, är det s k "öppen träning" på klubben från kl 19. Det innebär
att de kvällarna alltid är kursfria. En av klubbens sektorer ansvarar för kvällens tema t ex
rallylydnad, där du och din hund, helt utan kostnad, kan komma och prova-på med kunnig
personal på plats. Självklart kan du träna vad du vill förutom agility då de har träningsgrupp
varje onsdag. Vill du träna på egen hand så finns träningsredskap att låna t ex apporter, rallyskyltar och koner alldeles innanför dörren till klubbstugan. Nedan finns information om vilken sektor som ansvarar för "öppna träningen". Skotträning förekommer varje gång kl 18-18.45 om inget annat anges på Facebook eller på hemsidan under Aktuellt. När skylten vid nedgången till klubben är borta är skotträningen slut.

Den sektor som håller i öppna träningen ansvarar för att:

• stugan hålls öppen mellan kl 19-20 så att rallyskyltar, koner m m kan lånas
  • bemöta och ta hand om ev nya medlemmar så att de känner sig välkomna
  • veckans tema läggs ut på Facebook några dagar innan
  • inga kurser hålls på onsdagar utan du kan träna precis vad du vill

Datum och ansvarig sektor:

• 24 april Rallylydnad
  • 1 maj Agility