Vi har stor förfrågan på valpkurser. Nya kursstarter kommer att läggas ut löpande.

Valpkurs, kursstart 3/3 2021

Vi koncentrerar oss på att lära dig och valpen de vardagliga färdigheterna alla behöver. Vi uppnår detta genom att använda oss av positiva belöningar som tex lek och godis, målet är att utveckla en bra relation mellan er och valpen. Kursen bygger på teori, diskussioner och praktisk träning.

Kursinnehåll
Lära oss att lära valpen göra mer av det vi vill att den ska göra. Tex sitt, ligg, komma när vi ropar, gå fint vid sidan, hantering m m. Vi går även igenom valpens utvecklingsstadier samt lagar och regler vi hundägare bör känna till. Information om Brukshundklubbens hundsporter och aktiviteter.

Instruktörer
Kerstin Bergsten och Björn Rosenberg (SBK-certifierade valp och allmänlydnadsinstruktörer).

Max tio deltagare
Pga rådande pandemi med restriktioner kommer vi dela upp oss på två grupper om fem personer plus instruktör. Vi håller oss på olika planer med erforderligt avstånd och allt kommer ske utomhus. Detta innebär också att vi endast tillåter en person per valp.

Antal tillfällen: 6

Dag, tid
Onsdag 3/3 Kl 18-19:30
Onsdag 10/3 Kl 18-19:30
Onsdag 17/3 Kl 18-19:30
Onsdag 24/3 Kl 18-19:30
Onsdag 31/3 Kl 18-19:30
Lördag 3/4 Kl 9-13

Ålder på hund + förkunskaper
Kursen passar valpar från 10 veckor upp till 6 månader. Inga förkunskaper krävs.

Pris: 1600 kr + medlemskap i Väsby Brukshundklubb

Medlemskap: För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben och därmed får du ta del av de förmåner klubben har. Läs mer om medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/

Kontakt: Vid frågor mejla bjoros@gmail.com