Vi har stor förfrågan på valpkurser. Nya kursstarter kommer att läggas ut löpande.

VALPKURS

En kurs där fokus är att lära dig och valpen de vardagliga färdigheterna alla behöver. Vi uppnår detta genom att använda oss av positiva belöningar, målet är att utveckla en bra relation mellan dig och din valp. Kursen bygger på teori, diskussioner och praktisk träning i olika miljöer.

Kursinnehåll: Lära oss att lära valpen göra det vi vill att den ska göra. Tex kontakt, leka, sitt, ligg, stanna kvar, komma när vi ropar, gå fint i koppel, hantering mm. Vi kommer prova på "nosaktiveringar" som spår och nosework. Vi går även igenom valpens utvecklingsstadier samt lagar och regler vi hundägare bör känna till. Plus information om Brukshundklubbens hundsporter och aktiviteter utöver dem ni kommer få prova på.

Instruktör: Anna Falck & Björn Rosenberg (SBK-certifierade valp och allmänlydnadsinstruktörer)

Max 10 deltagare (Vi ser helst att det inte är mer än två familjemedlemmar per valp)

Datum & tid:
Tisdag 13/9 Kl 18-19:30
Tisdag 20/9 Kl 18-19:30
Tisdag 27/9 Kl 18-19:30
Tisdag 4/10 Kl 18-19:30
Tisdag 11/10 Kl 18-19:30
Lördag 15/10 Kl 9-12
Tisdag 18/10 Kl 18-19:30

Ålder på hund & förkunskaper: Kursen passar valpar från 10 veckor upp till 6 månader.

Kontakt: Vid frågor maila Anna på anna.falck@telia.com eller Björn på bjoros@gmail.com

1800 kr + medlemskap i Väsby Brukshundklubb
För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben. Läs mer om medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/