Rallylydnad nybörjarkurs 16/4 – 1 plats kvar!

Välkommen till våra populära rallylydnadskurser. I Rallylydnad går ekipaget en bana där varje moment presenteras av en skylt som beskriver hur momentet ska göras. Med fokus på glädje och samarbete går vi igenom alla moment i nybörjarklass. Rallylydnad passar både dig som vill träna för tävling och för dig som vill få en bättre kontakt och vardagslydnad med din hund. Kursen innehåller både praktik och teori. Hunden bör vara minst 5-6 månader gammal vid kursstart.

Instruktör: Carola Juhlander, Certifierad Rallylydnadsinstruktör och Allmänlydnadsinstruktör via SBK. Har hållit flertal rallykurser i alla klasser, främst på Väsby BK, men även privata kurser för t ex rasklubbar och kompisgäng. Tävlar rally med min Lagotto Felix samt min bonuslagotto Leffe, båda i mästarklass. Tävlar även lydnad med Felix. Vi gillar också skogen och lägger ibland viltspår eller personspår.
– Det roligaste med att hålla kurser är att möta förväntansfulla kursdeltagare och se hur de förvaltar verktygen de får, tränar, utvecklas och har kul tillsammans med sin hund.

Förkunskaper: Inga. På den här kursen jobbar vi med kopplad hund.
Datum o tid: Kursen omfattar 5 tillfällen kl 18-30-20
Torsdag 16 april
Måndag 27 april
Måndag 4 maj