Rallylydnad fortsättning, kursstart 4/8

Under denna kurs kommer vi att öva vidare på nybörjarklassens moment och bygga på med de moment och regler som ingår i fortsättningsklassen. Vi fokuserar också på hur du hittar ett bra samspel mellan dig och din hund på rallylydnandsplanen när hunden är okopplad. Kursen riktar sig både till dig som vill utveckla samarbetet och kontakten med din hund för att träna vidare i största allmänhet och till dig som vill hitta formen på tävlingsplanen i nybörjar- och/eller fortsättningsklass. All träning sker med positiva inlärningsmetoder. Kursen omfattar både praktik o teori.

Instruktör: Carola Juhlander, Certifierad Rallylydnadsinstruktör, Valp- och Allmänlydnadsinstruktör via SBK. Har hållit flertal rallykurser i alla klasser, främst på Väsby BK, men även privata kurser för t ex rasklubbar och kompisgäng. Tävlar rally med min Lagotto Felix samt min bonuslagotto Leffe, båda i mästarklass. Det roligaste med att hålla kurser är att möta förväntansfulla kursdeltagare och se hur de förvaltar verktygen de får, tränar, utvecklas och har kul tillsammans med sin hund.

Förkunskaper: Ha gått rallykurs i nybörjarklass eller ha motsvarande kunskaper. Hunden ska kunna arbeta utan koppel (går bra på denna kurs även om du vill ha hunden i koppel).

Datum o tid: Torsdagar 4, 11, 18, 25 augusti alla tillfällen 18.30-20.00

Max 6 deltagare

Kostnad: 1300 kr inkl kursmaterial + medlemskap i Väsby BK

Medlemskap: För att gå kurs hos Väsby Brukshundklubb behöver du vara medlem i klubben och därmed får du ta del av de förmåner klubben har. Läs mer om medlemskapet här: https://www.vasbybrukshundklubb.se/medlem/