Rallylydnad Avancerad

Kursbeskrivning
Har du fastnat i rallyträsket som så många andra och du kan nybörjar- och fortsättningsmomenten då är detta kursen för dig. På denna kurs fortsätter vi att jobba med grunder, högerhandling (hunden ska kunna alla moment även på höger sida), sidvändningar, framför- och bakombyten, motivation, uthållighet, störningar m m. All träning sker med positiva inlärningsmetoder. Kursen omfattar både praktik o teori.

Instruktör
Carola Juhlander, Certifierad Rallylydnad- och Allmänlydnadsinstruktör via SBK. Har hållit flertal rallylydnadskurser på Väsby BK under senaste åren. Tävlar egen hund i mästarklass (Svensk Rallylydnadschampion) samt bonushund i avancerad klass, tävlar även egen hund i lydnad.

Antal tillfällen: 5
Timmar: Kursen omfattar 10 studietimmar á 45 min
Plats: Stockholms Hundsportcentrum (inomhus), www.stockholmshundsportcentrum.se
Datum o tid: Lördagar 12/1, 19/1, 9/2 i hallen Pluto, 26/1, 2/2 i hallen Snobben, alla tillfällen kl 13.30-15