Teckna medlemskap i Brukshundklubben och Väsby Brukshundklubb!

Det här är Svenska Brukshundklubbens digitala medlemsregistrering för medlemmar. Du som vill bli ordinarie medlem i Väsby BK kan teckna medlemskap här. För att kunna göra det behöver du ha en e-postadress. I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt. Förbundsavgiften är 400 kr per år inom Sverige. I den ingår bland annat sex nummer av tidningen Brukshunden. Den lokala avgiften till Väsby BK är 205 kr.

Bli medlem och du får bl a:
- använda planerna och vår utrustning regelbundet (tänk på att inte störa de kurser som pågår)
- gå kurs i klubbens regi
- medverka på ”öppna träningar” under vår och höst (mer info under fliken Träning)
- ta del av förmånerna på Arken Zoo, Infra City. 5% rabatt på foder, 10% på övrigt sortiment
- rikstäckande tidningen Brukshunden direkt i brevlådan

Vid frågor om medlemskap och avgifter, kontakta medlem@vasbybrukshundklubb.se