Bli medlem i Väsby Brukshundklubb

Väsby Brukshundsklubb är en lokalklubb under Svenska Brukshundklubben. Vi välkomnar alla som vill bli medlem hos oss.

Som medlem i Väsby BK får du tillgång till klubbens fina träningsplaner med tillhörande utrustning (t.ex. en kanonfin hinderpark i agility och hoopers, diverse utrustning för rally, lydnad och bruks samt tegelvägg för noseworkträning). 

Du kan medverka på öppna träningar och delta på de kurser som klubben arrangerar. Det finns också möjlighet till viss inomhusträning i klubbstugan, där vi iordningställt ett mindre utrymme i stora rummet med matta och speglar. 

Ordinarie medlem  

Du som vill bli ordinarie medlem i Väsby BK behöver teckna ett medlemsskap via Svenska Brukshundklubbens digitala medlemsregistrering. 

I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt. Förbundsavgiften är 400 kr per år inom Sverige. Den lokala avgiften till Väsby BK är 205 kr per år.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår medlemsansvarig: medlem@vasbybrukshundklubb.se.

Familjemedlem

Medlemmar kan lägga till familjemedlemmar, men det är bara kansliet som kan skapa ett medlemskap till familjemedlemmen och fakturera för medlemskapet. När medlemmen har lagt till en familjemedlem behöver ett mejl skickas till medlem@brukshundklubben.se. I mejlet anges medlemsnummer på den i familjen som lagt till en familjekoppling och uppgifter på den blivande familjemedlemmen: namn, personnummer, mobilnummer, e-post, adress och vilken klubb personen vill teckna medlemskap i.