Bli medlem!

Nedan finns olika medlemskap, kika o se vad som passar just dig bäst. Fyll i formuläret nedan och betala in medlemsavgiften till plusgiro 782 38-3. Varmt välkommen!

Pris 2019:

• Ordinarie medlemskap i Väsby Brukshundklubb 605:- (central avgift till Svenska Brukshundklubben 400:- samt lokal avgift till Väsby Brukshundklubb 205:-). Du anmäler dig till båda samtidigt om du inte redan är medlem i Svenska Brukshundklubben.
  • Delmedlemskap 205:- (om du redan är medlem i en SBK lokal-ras/klubb) och vill bli medlem i Väsby BK för att delta på våra kurser och aktiviteter eller träna regelbundet på våra planer betalar du bara då den lokala avgiften. Ange ditt 6-siffriga medlemsnummer i Svenska Brukshundklubben.
  • Familjemedlemskap 75:- om en annan familjemedlem på samma folkbokföringsadress är ordinarie SBK medlem i Väsby Brukshundklubb.
  • Medlemskap i Svensk Hundungdom för ungdomar mellan 7 och 25 år, gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben/Väsby BK som specialklubb. Läs mer på SHU.se

Bli medlem och du får bl a:
- använda planerna och vår utrustning regelbundet (tänk på att inte störa de kurser som pågår)
- gå kurs i klubbens regi
- medverka på ”öppna träningar” under vår och höst (mer info under fliken Träning)
- ta del av förmånerna på Arken Zoo, Infra City. 5% rabatt på foder, 10% på övrigt sortiment
- rikstäckande tidningen Brukshunden direkt i brevlådan

Vid frågor om medlemskap och avgifter, kontakta medlem@vasbybrukshundklubb.se

Bli medlem och fyll i formuläret nedan.