Distanshandling & Fart 15/6-2023

Kursbeskrivning
En perfekt kurs för dig som antingen har en hund som behöver mer självständighet och fart, eller för dig som har en riktigt snabb hund som du behöver kunna styra på distans. Vi kommer jobba med distanshandling, verbala kommandon samt övningar som stärker självförtroendet och vässar farten extra. Denna kurs riktar sig till den mer erfarna föraren som har en hund som kan samtliga hindertyper.

Instruktör
Heidi Penttilä har under många år tävlat agility i de allra största sammanhangen och har flera hundar som tävlar på högsta nivå. Hon är utbildad instruktör sedan många år tillbaka och driver idag AW arena med både kurser och tävlingar inom agility. Heidi är en mycket uppskattad instruktör som älskar att coacha sina ekipage till nästa nivå. Hon motiverar och driver förare att utveckla och förfina sin handling samt stärka hundarnas självförtroende för uppgiften.

Datum och tid:
Torsdag 15/6 kl 15.00-18.00