Nu har du möjlighet att gå kurs i rallylydnad för nybörjare eller fortsättare. Hundsporten som bygger på glädje, kommunikation, samarbete och passar alla hundraser. Mer info och anmälan finns här

Onsdagen den 20 februari kl 19-21 i klubbstugan. Sedvanliga årsmöteshandlingar ska behandlas. Förslag på dagordning samt övriga möteshandlingar finns att ladda ner här. Handlingarna kommer även att finnas tillgängliga i klubbstugan. Vi bjuder på fika från kl 18:30. Hjärtligt välkommen! / Styrelsen

Nu är det dags att skicka in dina resultat för att tävla om årets hund 2018 som kommer presenteras på årsmötet den 20/2 2018. Senast 31/1 behöver vi ha dina resultat. För att vara med ska du under året ha tävlat för Väsby BK. All info om de olika grenarna finns under fliken Årets hund.

Medlemskläder

14.12.2018

Nu finns möjlighet att beställa medlemskläder. Det finns funktionella jackor, byxor, västar, tröjor o t-shirts. Mer info finns under fliken Om VBK/Medlemskläder.

Ge dig själv en julklapp och gå kurs i tävlingslydnad mot startklass. Under fem lördagar håller Tina Bihlar kurs i Stockholms Hundsportcentrum. Fåtal platser kvar. För mer info o anmälan se Kurser/Tävlingslydnad.