Väsby BK bjuder in till medlemsmöte tisdagen 4 december kl 19 för klubbens medlemmar. Förutom dagordningen bjuds det på föreläsning med hundrelaterat tema. Kaffe o fika serveras i vanlig ordning, välkommen!

Med start runt mitten av januari kommer klubben hålla två kurser inomhus på Stockholms Hundsportcentrum. Den ena är Tävlingslydnad Startklass och den andra kursen är Rallylydnad Avancerad klass. Mer info och anmälan görs under fliken Kurser.

Mycket stort intresse visades för pågående friskvårdskurs med Annelie Bramstång. Är du nyfiken på cirkelträning med bl a balansbollar, kavaletti, stretchning, palpering så är detta kursen för dig. Fyra tillfällen varannan vecka med start i februari. Mer info och anmälan görs under fliken Kurser/Övrigt.

Valberedning

02.12.2018

Flera av oss i valberedningen har suttit i flera år så nu är det dags att lämna över stafettpinnen till ett nytt gäng på 2-3 personer. Arbetet är inte betungande men superviktigt för klubben. Vi söker dig som har god personkännedom och som har några timmar över framåt hösten 2019 då eventuella arbetet oftast påbörjas. Maila ditt intresse till ...

Tävlar du och din hund för Väsby BK och inte finns med på bild under fliken Tävling/Tävlingsekipage? Eller vill du byta bild? Eller har du börjat tävla i en ny gren? Maila ditt och hundens namn, vilka grenar ni tävlar i samt en bild på ekipaget så lägger vi upp den snarast, mailadressen är: webmaster@vasbybrukshundklubb.se

Efterfrågan på vårens kurser har redan börja komma in. Så det vore toppen om kursansvarig i varje sektor börjar fundera på vilka kurser som ska hållas och vilka instruktörer som ska bokas.

Alla kurser bedrivs som studiecirklar i samarbete med Studiefrämjandet. Det är därför du gör kursanmälan via en länk till Studiefrämjandet och även får bekräftelse därifrån. Cirka en vecka innan kursstart får du dock ett välkommen-mail från din instruktör.

Påminner om att alla aktiviter, kurser, möten, tävlingar osv måste läggas in i kalendern. Trist om planerna och stugan blir dubbelbokade på grund av ej uppdaterad kalender.