Denna kurs riktar sig till dig som redan tävlar i bruks eller har som mål att komma ut på tävlingsbanorna. Kursen kommer individanpassas så att varje ekipage får hjälp utifrån den nivå de ligger på. Mer info finns under Kurser eller här!

Visst vill väl du ha en välskött o fin hundklubb att komma och träna på? Därför hoppas vi att du har möjlighet att hjälpa till under några timmar söndagarna 7 april samt 5 maj. Vi drar igång kl 10 och klubben bjuder på grillat till lunch. Ta gärna med trädgårdsverktyg om du har. Välkommen!

Vi som ordnar kurser i bruks och lydnad skulle vilja veta vilka typer av kurser ni medlemmar skulle vara intresserade av. Fyll i formuläret, det går bra att ange flera alternativ. Du är anonym så inget är bindande.

Lördagen den 13 april bjuder Tävlingssektorn in till kickoff för tävlingsåret 2019. Att anordna tävlingar är en viktig del i vår verksamhet. För att nå våra mål att ordna bra tävlingar med nöjda deltagare behöver vi fler glada funktionärer. Är du intresserad och vill veta mer om vad det innebär att hjälpa till innan eller på en tävling? Kom...

Alla kurser bedrivs som studiecirklar i samarbete med Studiefrämjandet. Det är därför du gör kursanmälan via en länk till Studiefrämjandet och även får bekräftelse därifrån. Cirka en vecka innan kursstart får du dock ett välkommen-mail från din instruktör.

Välkommen på medlemsmöte i klubbstugan tisdagen 19 mars kl 19. Det kommer även finnas möjlighet att känna, klämma och prova klubbkläder! Dagordningen hittar du här. Varmt välkommen / Styrelsen

Har du för avsikt att tävla på klubben? Eller vill du vara funktionär och lära dig mer? Eller är du bara nyfiken och vill komma o titta hur en tävling går till och heja fram våra klubbekipage? Nu har vi samlat klubbens tävlingar här så får du en snabb översikt. Fler tävlingar läggs till vartefter.

Appellkurs

20.02.2019

För dig som vill tävla i bruksgrenen spår. Målet är att ge dig verktyg för att kunna träna och starta i appellklass. Mer info och anmälan görs under fliken Kurser/Bruks.

Nu finns möjlighet att anmäla dig o din hund till vårens nybörjar- eller fortsättningskurs i agility. Mer info och anmälan gör du här! Varmt välkommen!

Medlem i Väsby BK och intresserad av rallylydnad? Anslut gärna till vår grupp Rallycirkeln i Väsby BK där vi samlar alla och allt som är på gång på klubben med specifikt fokus på rallylydnad. Det dröjer inte länge förrän utesäsongen är här och vi har massor av aktiviteter på gång. Hoppas vi ses! Klicka här för att komma till Rallycirkeln!...