Nu är det dags att skicka in dina resultat för att tävla om årets hund 2018 som kommer presenteras på årsmötet den 20/2 2018. Senast 31/1 behöver vi ha dina resultat. För att vara med ska du under året ha tävlat för Väsby BK. All info om de olika grenarna finns under fliken Årets hund.

Onsdagen den 20 februari kl 19-21 i klubbstugan. Sedvanliga årsmöteshandlingar ska behandlas. Förslag på dagordning samt övriga möteshandlingar kommer att finnas tillgängliga i klubbstugan samt på hemsidan senast sju dagar innan mötet. Vi bjuder på fika från kl 18:30.

Medlemskläder

14.12.2018

Nu finns möjlighet att beställa medlemskläder. Det finns funktionella jackor, byxor, västar, tröjor o t-shirts. Mer info finns under fliken Om VBK/Medlemskläder.

Ge dig själv en julklapp och gå kurs i tävlingslydnad mot startklass. Under fem lördagar håller Tina Bihlar kurs i Stockholms Hundsportcentrum. Fåtal platser kvar. För mer info o anmälan se Kurser/Tävlingslydnad.

Som funktionärsvård har vi lyckats boka in Heidi Penttilä som föreläsare den 4 februari kl. 18.00-20.30. Boka redan nu in kvällen i din almanacka och anmäl dig i den inbjudan som kommer ut början av nästa år. Mer info under Kurser/Föreläsningar.